Infodagen

OPEN DAG EN INTRODUCTIE-AVOND
Heeft u belangstelling om de opleiding te volgen, vraag dan HIER de studiegids aan. Op de open dag zijn er docenten en oud-studenten aanwezig die graag ervaringen uitwisselen over de opleiding. Zowel in het voorjaar (mei/juni) als in het najaar (sept) worden er infodagen en introductielessen gegeven. Wilt u op de hoogte gebracht worden wanneer er een nieuwe open dag of introductie-avond ingepland wordt? Meld je dan aan voor onze mailinglijst of volg onze Facebook-pagina.

OPEN DAG: zaterdag 18 mei 2019, 11.00 -15.30 uur
Bij de infotafel kun je de hele dag terecht voor informatie omtrent de cursussen, workshops en andere activiteiten in AGLAJA met betrekking tot zelfontwikkeling en healing, de opleidingsmogelijkheden tot Holistisch Hulpverlener en de te behalen deelcertificaten. Op deze dag kun je ook deelnemen aan diverse presentaties en activiteiten. Kijk te zijner tijd op deze pagina voor het volledige programma.

INTRODUCTIE-AVOND: woensdag 12 juni 2019, 20.00 uur- 22.00 uur
Kom vrijblijvend kennismaken tijdens de gratis introductieles van het jaartraject spirituele persoonlijkheidsontwikkeling ‘Staan in je Kracht’ (1e jaar van de opleiding).