Infodagen

INTRODUCTIE-AVOND:
woensdag 15 april 2020, 20.00-22.00 uur

Kom vrijblijvend kennismaken tijdens de gratis introductieles over spirituele persoonlijkheidsontwikkeling en spirituele genezing.

De Stichting Vorming Spiritueel Genezerschap is opgericht om de energie van de Tijdgeest van het Aquariustijdperk te aarden in de mens(heid) en mensen die bewust dit proces aan willen gaan te begeleiden in dit proces. Onze activiteiten vinden plaats in Centrum AGLAJA. 

Leven vanuit innerlijk vreugde en kracht is een gevolg van spirituele ontwikkeling: de integratie van je Spirit en je menselijk zijn. Door het opengaan van je hartchakra en de activatie van je hoger bewustzijn leer je om je lager zelf en ‘je rode draad’ te omvatten in onvoorwaardelijke liefde. Het is een weg om te komen tot eenheidsbewustzijn en te leven vanuit je authentieke Zelf. Deze bewustwordingsreis en de transformatie- en transmutatiefasen die je doorloopt is gebaseerd op een universeel principe van creatie dat zich volgens universele wetten voltrekt en in de aardse werkelijkheid gestalte krijgt als een 12-voudig universeel pad.

In september start een jaartraject spirituele persoonlijkheidsontwikkeling (1e jaar opleiding van de Stichting VSG). Samen maken we een reis om o.a. onze persoonlijkheid te verkennen en tot bewustwording te komen van ons authentieke Zelf. Na afloop van dit jaar ontvang je een certificaat en als je er voor kiest kun je het 2e jaar gaan volgen. 

Als je het hele 4-jarige traject volgt heb je de benodigde vaardigheden opgedaan en een ontwikkeling doorlopen, waardoor je holistische hulpverlening kunt aanreiken als instrument om medereizigers op het Pad te begeleiden in hun integratie- en transformatieproces.

Geïnteresseerd?

Opgave is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld: via info@aglaja.nl
Ook kun je een studiegids van de opleiding aanvragen via info@aglaja.nl

OPEN DAG EN INTRODUCTIE-AVOND
Heeft u belangstelling om de opleiding te volgen, vraag dan HIER de studiegids aan. Op de open dag zijn er docenten en oud-studenten aanwezig die graag ervaringen uitwisselen over de opleiding. Zowel in het voorjaar (mei/juni) als in het najaar (sept) worden er infodagen en introductielessen gegeven. Wilt u op de hoogte gebracht worden wanneer er een nieuwe open dag of introductie-avond ingepland wordt? Meld je dan aan voor onze mailinglijst of volg onze Facebook-pagina.

De OPEN DAG 2019 heeft plaats gevonden op zaterdag 18 mei

In het voorjaar van 2020 is de volgende open dag. Om u een idee te geven van de inhoud van deze jaarlijkse dag, kunt u hieronder het programma van dit jaar nog lezen.

Eenieder die belangstelling heeft voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling is welkom op de OPEN DAG.

Alle cursussen/workshops zijn gebaseerd op heelwording door bewustwording en activatie van je hoger Zelf, waardoor transformatie kan plaatsvinden van blokkades/oude overtuigingen en je steeds meer kunt leven vanuit je hart.

Geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken met wat AGLAJA te bieden heeft.

Vanaf 11.00 uur
Ben je welkom en word je ontvangen met een kopje koffie/thee.

Gedurende de hele dag kun je terecht voor:

  • een consult met de spreukenkaartjes
  • een stoelmassage door Linda Brouwer
  • informatie omtrent cursussen/workshops
    Alle cursussen/workshops zijn gebaseerd op heelwording door bewustwording en activatie van je hoger Zelf, waardoor transformatie kan plaatsvinden van blokkades/oude overtuigingen.

11.30 – 12.15 uur
Lezing Diny van den Arend over spirituele genezing en meditatie.
Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.

12.45 – 13.15 uur
Presentatie door Linda Pelt over wat de opleiding tot Holistisch Hulpverlener haar gebracht heeft en nog steeds voor haar betekent.

13.45 – 14.30 uur
Presentatie door Diny v.d. Arend van het opleidingstraject tot Holistisch Hulpverlener. Spirituele genezing is een pad van heling van binnenuit, geactiveerd door je ziel en aangestuurd door je hoogste Bewustzijn, die ‘volmaakt, heel en compleet is’. Samen gaan we op weg in een nieuw tijdperk.
Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.

14.45 – 15.30 uur
Ruimte voor een persoonlijk gesprek of creatief met kleur/tekenen: gelegenheid om op creatieve wijze uiting te geven aan je ervaring van de dag, onder begeleiding van Marjan Vriezen.