OPEN AVOND 23 MEI 2018
Veel mensen zijn in de afgelopen jaren door veranderingen heen gegaan. De afgelopen maanden werden door sommige mensen als heftig ervaren omdat er veel vastgehouden energie vrij kwam. Zelfbeelden zijn aan diggelen gevallen, emoties verwerkt en mentale conditioneringen zijn vervangen door zelfrespect, hoop en afstemming op de droom van de ziel; onze ziel die op Aarde is gekomen om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de grote Droom van het Leven, de Bron. Je zou kunnen zeggen: De Bron heeft Zichzelf tot leven gedroomd via de schepping. Die Droom leeft in elke ziel als een verlangen naar harmonie, vreugde en innerlijke vrijheid.
Jij en ik, wij allemaal, zijn een deel van die grote Droom die werkelijkheid wordt.
Wat daar voor nodig is?
Dat wij ons bewustzijn verruimen tot onze oorsprong van Zijn, ons authentieke Zelf.

Hoe zou de wereld eruit zien als we ons niet meer persoonlijk gekwetst voelen door wat andere mensen van ons vinden? Maar we dankbaar zijn voor de feedback die zij geven… of mededogen en verdraagzaamheid betrachten indien deze mens projecteert vanuit de eigen gekwetstheid of onvermogen.
Zo velen vragen mij: ‘Wat moet ik zeggen of wat moet ik doen?’
Daar is maar één antwoord op mogelijk: je hart openen, de onpersoonlijke liefde toelaten om werkzaam te zijn. Jij hoeft geen moeite te doen. Jij hoeft niet te veranderen.
De onvoorwaardelijke onpersoonlijke liefde verandert jouw persoonlijkheid in goddelijke expressie!
Dit is de transmutatie die plaats vindt…de kwantumsprong die is aangekondigd.
Dit innerlijk Pad bewandelen is de Weg van het Hart: het universele 12-voudig Pad tot realisatie van eenheid van onze persoonlijkheid, ziel en Geest. Dan ervaren we innerlijke vrijheid en de vreugde van het hart.
Spreekt dit je aan? Heb jij al stappen gezet op het innerlijk Pad? Heb je vragen?
Heb jij talenten die je verder wil ontwikkelen om andere mensen te begeleiden in hun transformatieproces?

Op woensdagavond 23 mei stellen we onze deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in spirituele ontwikkeling en voor eenieder, die zich vanuit de ziel geroepen voelt de eigen bewustzijnsontwikkeling aan te gaan en/of zich daarbij deskundig te laten begeleiden.
Voor meer info zie de agenda hiernaast.
De toegang is VRIJ! We stellen het op prijs als je je aanmeld, maar dit is niet verplicht.

Ben je al bekend met ons cursusaanbod?
Misschien heb je nog vragen of wil je andere mensen kennis laten maken met onze visie op het leven? Voor degenen die eerder in AGLAJA een cursus of opleiding hebben gevolgd is dit een mooie gelegenheid om belangstellenden uit jouw netwerk kennis te laten maken met ons cursusaanbod. En tevens met onze visie op het universele 12-voudig Pad van zelfrealisatie dat elke mens bewandelt om te komen tot eenheid en innerlijke vrijheid in zichzelf. Het (her)kennen van de universele wetmatigheden maakt dat integratie van eerdere kennis en (spirituele)ervaringen kan plaatsvinden zonder te vervallen in pijnlijke processen.