Nieuwe balans
Elke verruiming van bewustzijn geeft een soort identiteitscrisis tijdens het proces van transformatie.
Soms ervaar je dit als aanwezig zijn in niemandsland. Het oude is niet meer en het nieuwe is nog niet. Het is de juiste verhouding vinden -aanwezig in een ‘hogere trilling’ van Zijn- hoe je persoonlijkheid zich verhoudt tot je Zelf, je omgeving en het Universum. Als dit niet begrepen wordt grijp je vaak terug op je overlevingspatronen. Dan kan integratie en uitlijning vanuit de verruimde staat van bewustzijn niet plaatsvinden. Door onwetendheid zul je dan waarschijnlijk weer terug grijpen op methodieken die je gewend bent vanuit je lager zelf om je balans te herstellen. Vervolgens begint het spel weer opnieuw. Weet dat na elke verruiming van bewustzijn er weer andere vaardigheden worden geleerd en toegepast. Zo oefen je om een bewust creërend mens te worden die de universele wetten bewust kan toepassen om je persoonlijk welbevinden en dat van je medereizigers op het Pad te behoeden. Immers niemand leeft voor zichzelf alleen…
Samen zijn we op weg om onszelf en elkaar te helen van de wonden van de Tijd, die onze zielen hebben ondervonden op onze involutie reis om MENS te worden.

-Diny-