De innerlijke Weg begint met de erkenning van je goddelijke natuur. Immers zonder het licht van je innerlijke zon kun je niet zien wat er in de schaduw ligt: dat wat door jou nog niet is gekend en geaccepteerd. Tevens is de bereidheid tot het ontwikkelen van je onderscheidingsvermogen van belang om innerlijke waarheid te kunnen onderscheiden van door je lager zelf gecreëerde illusies.
Om je vrij te maken van oude pijnstukken en geconditioneerde (overlevings)patronen zul je het niveau waarop deze ‘wonden’ liggen dienen te overstijgen in bewustzijn. Vanuit een oprecht mededogen naar je menselijk zijn laten deze oude trillingen als vanzelf los. Je ziet dan, aanwezig zijnde in je hartcentrum, dat alles wat jou ‘in de weg’ zat niet persoonlijk is bedoeld, maar een uitnodiging tot het (her)ontdekken en gebruiken van je hoogste potentie om je zielemissie te leven.
Als je je laat leiden door innerlijke waarheid gebaseerd op de universele Wet zal ook je wantrouwen naar mensen, partners en de wereld transformeren in vertrouwen op de Levensstroom. Dan kun je tijdens alle ups en downs van het dagelijks leven in je kracht blijven… bij je Zelf… en mee bewegen op de kosmische flow.

-Diny van den Arend-