Zondagmiddag 6 januari was weer onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst. De grote opkomst gaf me een dankbaar gevoel en was een mooie start van het nieuwe jaar.
Wat brengt ons het nieuwe jaar aan bewustwording en mogelijkheden? Zoals gebruikelijk gaf ik halverwege onze samenkomst, na een korte terugblik, een indruk van de mogelijkheden die 2019 ons biedt om te beantwoorden aan ons ware Zelf.
In de kerstnacht liet de ’Spirit of Christmas’ mij weten… en deze boodschap geldt voor elk mens:
‘Your life gets meaning by your thoughts, words and deeds.
That peace in your soul and joy in your heart
make your wishes come true,
….and know you are always blessed.’
Met die woorden in ons hart mogen we het nieuwe jaar beginnen.

2019 is numerologisch een 3-jaar (getal van Zelfexpressie / creativiteit). Het getal 3 staat ook bekend als het getal van de goddelijke Drie-eenheid: de drie Krachten die creatie mogelijk maken. 

2019 is een jaar waarin we onze drie-eenheid mogen bekrachtigen en ons leven vorm geven middels ons hoger Zelf. 

Als je de getallen 2+0+1+9 optelt krijg je als eerste het getal 12. 12 is het getal van een voltooide cyclus. In die zin staan we aan het begin van een nieuwe bewustzijnsspiraal. Wij mogen mee stromen in dit nieuwe begin met ziende ogen, horende oren en een empathisch hart. Zij vormen de basis om het goddelijke getal 3 te manifesteren. Dat betekent dat wij mogen gaan staan in de kracht van ons ware Zelf vanuit ons, in het afgelopen jaar, verworven meesterschap.

Ook dit jaar zullen we tijdens de maandelijkse Lichtvieringen de jaarenergie volgen om deze in ons te erkennen, integreren en bekrachtigen.
Het jaarthema komt ook altijd terug in de cursussen en activiteiten die we in Centrum AGLAJA aanbieden.
We beginnen het jaar met de CURSUS TRANSFORMATIE op 14 januari a.s.
Voor meer info hierover kun je kijken op de website of op de aankondiging via facebook.